אודות

אודות קאט ארט - חיתוך לייזר אומנותי, מקצועי ומדוייק

חברת קאט ארט טכנולוגיות ליזר בע”מ הינה חברה פרטית ומשפחתית אשר הוקמה בשנת 2006 ע”י שכינזי למברג ענת, במטרה להעניק שירותי חיתוך בלייזר, לסוגים שונים של חומרים.

במהלך שנת 2007, הצטרף בעלה, שכינזי למברג

מיכאל לחברה כמפעיל מכונות הלייזר ומנהל הייצור בפועל.

החברה הינה חברה קטנה וייחודית, המשלבת עובדים בעלי מוגבלויות, מתוך כוונה לתרום לקהילה ולסייע לשילובם במעגל העבודה, תוך יצירת חיים נורמטיביים ככל שניתן.

בני הזוג רואים עין בעין את עובדת העסק הנותן שירותי חיתוך בלייזר, כתומך כלכלי עבורם ועבור בני משפחתם ויחד עם זאת, סבורים כי יש להתמקצע ולהתמחות  בתחום החיתוך בלייזר, תוך שמירה על “שפיות”, בעבודה מוגבלת לשתי משמרות בלבד, ולא סביב השעון, מתוך אג’נדה ש”החיים קצרים” ועבודת החיתוך בלייזר, באה לשרת אותנו ולא אנחנו אותה. כך הם יכולים לשלב את אהבתם למקצוע מחד, באהבתם לילדיהם ולמשפחתם מאידך.

עם השנים, נוצרה חלוקה טבעית והגדרת תחומי פעולה בין מיכאל לענת.

מיכאל עוסק בעשייה בפועל ובטכנולוגיה, מנהל את רצפת הייצור ומנכ”ל החברה. ואילו ענת עוסקת באדמיניסטרציה, תכנון ושרטוט, שיווק ופרסום וניהול פיננסי וחשבונאי, ומתן הצעות מחיר לחיתוך בלייזר.

כל אלה, משתלבים בהרמוניה מופלאה של  ניהול תקין, מומחיות, שיפור טכנולוגי, שביעות רצון הלקוחות ושימורם ודאגה אמיתית לעובדי החברה.

טלפון

לשירותכם תמיד